Federata Shqiptare e Tenisit

info@albaniantennis.com

Tenistët e FSHT në “Kosova Bowl”

Ka përfunduar turneu i organizuar nga Federata e Tenisit Kosovë për kategoritë U18, U14, U12 dhe ROG, zhvilluar në Prishtinë me pjesëmarrje të më shumë se 61 tenistëve nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia e Veriut dhe Mali i Zi.
Shumë tenistë nga Federata Shqiptare e Tenisit u shpallën fitues dhe finalistë.
🔸️Gresi Bajri – fituese në kategorinë U18 Vajza
🔹️Denis Gaba – fitues në kategorinë U14 Djem
🔹️Ares Ferhati – fitues në kategorinë U12 Djem
🔸️Glora Bushati – fituese në kategorinë U12 Vajza
🔹️Martin Bushati – fitues në kategorinë ROG Green Djem
🔸️Siara Tola – fituese në kategorinë ROG Orange Vajza
🔸️Enki Hyseni – finaliste në kategorinë U14 Vajza
🔸️Nergis Nikprelaj – finaliste në katyegorinë ROG Green Vajza
Falenderojmë Federatën e Tenisit Kosovë për organizimin e mrekullueshëm dhe mikpritjen e tenistëve tanë në këtë turne të bukur.
Suksese të mëtejshme të gjithë pjesëmarrësve dhe fituesve!