Tenistët e FSHT në “Kosova Bowl”

Ka përfunduar turneu i organizuar nga Federata e Tenisit Kosovë për kategoritë U18, U14, U12 dhe ROG, zhvilluar në Prishtinë me pjesëmarrje të më shumë se 61 tenistëve nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia e Veriut dhe Mali i Zi. Shumë tenistë nga Federata Shqiptare e Tenisit u shpallën fitues dhe finalistë. Gresi Bajri – fituese në kategorinë U18 Vajza Denis Gaba – fitues në kategorinë U14 Djem Ares Ferhati – fitues në kategorinë U12 Djem Glora Bushati – fituese në kategorinë U12 Vajza Martin Bushati – fitues në kategorinë ROG Green Djem Siara Tola – fituese në kategorinë ROG Orange Vajza Enki Hyseni – finaliste në kategorinë U14 Vajza Nergis Nikprelaj – finaliste në katyegorinë ROG Green Vajza Falenderojmë Federatën e Tenisit Kosovë për organizimin e mrekullueshëm dhe mikpritjen e tenistëve tanë në këtë turne të bukur. Suksese të mëtejshme të gjithë pjesëmarrësve dhe fituesve!

Tenistët e FSHT në “Kosova Bowl” Read More »