Federata Shqiptare e Tenisit

info@albaniantennis.com

Davis Cup 2019, Ekipi shqiptar në San Marino

Ne San Marino, ekipi kombetar shqiptar i tenisit luan ndeshjen e pare te Kupes Davis kunder ekipit te Lihtenshtein. Nen drejtimin e Kapitenit Genajd Shypheja lojtaret me te mire te saj Elbi Mjeshtri, Martin Muedini, Rajan Dushi gjate gjithe kesaj jave do te sfidojne ne Pool A pervec Lihtenshtejnit, Qipron Islanden dhe Armenine. Megjithse ekipet kundershtare kane lojtare me renditje ATP dhe me pervoje shume te gjate, lojtaret tane te rinj ne moshe jane te motivuar te japin maksimumin e tyre per te permiresuar pozicionin e tyre ne renditjen boterore! Vlen te theksohet se ne ekip jane dy lojtare 17 vjecare dhe nje 19 vjecar te cilet na bejne te shpresojme ne te ardhmen per rritjen e cilesise se sportit te tenisit! Suksese Ekipit tone ne kete aktivitet shume te rendesishem!
(Korrik 2019)