Federata Shqiptare e Tenisit

info@albaniantennis.com

Albanian Open Juniors 2019

Perfundoi me sukses dhe me nje pjesmarrje masive turneu Albanian Open Juniors 2019. Rreth 50 teniste nga Shqiperia dhe Kosova demostruan nje nivel te larte sportiv dhe shprit gare.
Fitues ne kategorine djem u12 doli Borin Bitraj i Tennis Teuta i cili mundi Semi Kito nga Prizreni
Fitues ne kategorine femra U12 Doli Altea Hajrizi nga Mitrovica fitoi ndaj Ajri Hoxha e Tennis Shkodra
Fitues Per kategorine Meshkuj U14 Noel Caprazi tennis Teuta mundi ne finale Eno Hasa po te Tennis Teuta.
Fituesi i U16 per femra ne finale kupen e fitueses e mori Gresi Bajri e Tennis Shkodra ndaj Juna Dani e po Tennis Shkodra.
Fituesi U16 Meshkuj u shpall Skerdi Hasa i Tennis Teuta te Durresit Ndaj Noel Caprazit te po te njejtit klub.
(Nëntor 2019)

Ndaje me miq