Federata Shqiptare e Tenisit

info@albaniantennis.com

Vlora Open – ROG

Mbyllet me sukses turneu i parë i tenisit i realizuar në Vlorë “Vlora Open” e drejtuar nga trajnerja Eder Maskaj, falë punës, bashkëpunimit dhe zhvillimit të tenisit në këtë qytet nga FSHT dhe “Shoqata e Tenisit Vlora” se bashku me Bashkinë Vlorë. Organizmi i këtij eventi bashkoi lojtarët më të mirë ROG 10 të gjithë Shqipërisë por edhe të Kosoves në një event të jashtëzakonshëm.

(Dhjetor 2019)
Ndaje me miq