Federata Shqiptare e Tenisit

info@albaniantennis.com

festival

Projekti “Sporti për Zhvillim” JTI në Thumanë

Në bazë të projektit “Sporti për Zhvillim” i Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit dhe Sportit dhe Federatën Shqiptare të Tenisit në kuadër të nismës “Junior Tennis Initiative” nga Federata Ndërkombëtare e Tenisit ITF u zhvillua në Thumanë të Krujës festivali i tenisit. Disa prej tenistëve më të mirë shqiptarë të grupmoshave të ndryshme u angazhuan me fëmijë dhe të rinj të zonës, duke i njohur me sportin e bukur të tenisit. Qëllimi i këtij aktiviteti ishte masivizimi i sportit të tenisit në qytetin e Krujës dhe Fushë Krujës si dhe edukimi i të rinjve nëpërmjet ushtrimit të sportit me vlerat Olimpike.

Projekti “Sporti për Zhvillim” JTI në Thumanë Read More »

“Tennis Junior Festival – JTI’ në Korçë

Falë mbështetjes së International Tennis Federation nëpërmjet programit “JTI – Junior Tennis Initiative”, Federata Shqiptare e Tenisit në bashkëpunim me klubin Tennis Korça organizuan në qytetin e Korçës Festivalin Veror të Tenisit. Fëmijët e qytetit të Korçës u argëtuan me aktivitetet e organizuara, shumë prej të cilëve patën fatin të luajnë tenis për herë të parë. Ky festival do të pasohet nga shumë të tjerë në qyteta të tjera të Shqipërisë.

“Tennis Junior Festival – JTI’ në Korçë Read More »