Federata Shqiptare e Tenisit

info@albaniantennis.com

Përfundoi me sukses turneu më i madh i vitit ALBANIAN OPEN 2020

Në National Sport Park përfundoi me sukses të plotë turneu më i madh i vitit ALBANIAN OPEN 2020. Pas tre ditë sfidash të moshave U10, U12, U14, dhe të Rritur, meshkuj dhe femra pati gara mjaft të bukura dhe fituesit u kurorezuan me trofetë dhe premiot përkatëse.

Falenderojmë të gjithë lojtarët për garat e bukura!
(Tetor 2020)