Federata Shqiptare e Tenisit

info@albaniantennis.com

Kurs trajnimi me fëmijët në Qendrën Kombëtare të Tenisit. E ftuar e veçantë, Luiza Gega.

Aktivitet fantastik ne Qendren Kombetare te Tenisit ne National Sport-Park Resort me pjesemarrjen e 130 femijeve te Albanian College Tirana! Falenderim i vecante per te ftuaren speciale Luiza Gega, nenkampionja e Europes dhe Fituesja e Medaljes se Arte ne Lojrat Olimpike Mesdhetare e cila i dha nje motivim te vecante femijeve pjesmares.

(Nëntor 2019)
Ndaje me miq