Federata Shqiptare e Tenisit

info@albaniantennis.com

Ka përfunduar me sukses turneu “Shkodra Open 2023” për kategorinë ROG

Ka përfunduar turneu “Shkodra Open 2023” për kategorinë ROG i mbajtur në Adriatic Tennis Park i organizuar nga Shkodra Tennis Club në bashkëpunim me Federaten Shqiptare të Tenisit.
Pjesëmarrësit në këtë turne përveç nga Shqipëria ishin edhe nga Kosova, Mali i Zi e Anglia të cilët e bën edhe më të veçantë turneun.
Fituesit dhe finalistë e turneut sipas kategorive:
RED VAJZAT
🥇Mirabella Lamina
🥈Mejsa Karaminxha
RED DJEMTE
🥇Leart Musai
🥈Rei Osmani
ORANGE VAJZAT
🥇Filimona Radoman
🥈Hajdi Hysaj
ORANGE DJEMTE
🥇Viktor Golovic
🥈Blin Papa
GREEN VAJZAT
🥇Lina Rexha
🥈Siara Tola
GREEN DJEMTE
🥇Floid Kaso
🥈Amar Jusufi
Urime dhe suksese të gjithë tenistëve!