You are currently viewing Takim me kryetarin e Bashkisë së Tiranës z.Erion Veliaj

Takim me kryetarin e Bashkisë së Tiranës z.Erion Veliaj

  • Post category:Lajme
Një takim me kryetarin e Bashkisë së Tiranës z.Erion Veliaj u zhvillua me objektiv zhvillimin e mëtejshëm të tenisit në vendin tonë dhe rritjen e bashkëpunimit me vendet jashtë Shqipërisë.
Të pranishëm në takim ishin Presidenti i KOKSH, z.Fidel Ylli, Sekretari i Përgjithshëm i KOKSH, z.Gerti Shima, Presidenti i FSHT, z.Ferdinand Sulo, Sekretari i Përgjithshëm i FSHT, z.Klaus Bardeli dhe Zv.Presidenti i Federatës së Tenisit në Sri Lanka, z.Suresh Subramaniam.
(Dhjetor 2021)
Ndaje me miq