Pavarësia Open 2022, turneu traditë shpall fituesit

Mbyllet me sukses edhe këtë vit turneu “Pavarësia Open 2022” ku tenistët shqiptarë garojnë por edhe festojnë ditën e flamurit shqiptar. Denis Gaba shpallet fitues i kategorisë U14 Djem pas finales me Alex Prifti me rezultat 4-6, 6-1, 6-3. Anjel Hoxha shpallet fituese në kategorinë U14 Vajza pasi mundi në finale Enki Hysinin me rezultat 6-3, 6-2. Në kategorinë U10 Djem fitues doli Jonis Gaba dhe finalist Martin Bushati, ndërsa në kategorinë U10 Vajza fituese u shpall Lina Rexha dhe finaliste Dejla Bajrami. Në kategorinë U9 Vajza fituese u shpall Hajdi Hysaj, ndjekur nga Noemi Zyli dhe Etual Lama. Falenderojmë organizatorët “National Sport Park Club” dhe kryegjyqtarin e turneut Kleid Vora dhe drejorin Albi Sulo. Urojmë gëzuar festën e Pavarësisë së Shqipërisë dhe suksese të tjera të gjithë tenistëve tanë!    

Pavarësia Open 2022, turneu traditë shpall fituesit Read More »