Kthim i fuqishëm i Kevin Kaceli nga Durrësi

Ai eshte fituesi i tuneut FSHT Masters Final 2018, ku ne finale mundi tenistin nga Tirana, Genajd Shypheja nr 1 te turneut me rezultatin 2-0( 6-2, 7-5). Te dy zhvilluan nje loje spektakolare. U dalluan per loje te bukur edhe gjysem finalistet 16 vjecaret Martin Muedin dhe Rajan Dushi, qe jane premtus me lojen dhe talentin e tyre per te ardhmen e Tenisit Shqiptar. Me kete Turne u mbyll sipari i sezonit tenistik per Vitin 2018. (Dhjetor 2018)

Kthim i fuqishëm i Kevin Kaceli nga Durrësi Read More »