Federata Shqiptare e Tenisit

info@albaniantennis.com

junior

Shkodra Open 2023, Gresi Bajri dhe Danial Spasov shpallen kampionë

Gresi Bajri dhe Danial Spasov shpallen kampionë të ITF World Tennis Tour Juniors ‘SHKODRA OPEN 2023’. Është përmbyllur turneu ndërkombëtar ITF World Tennis Tour Juniors ‘Shkodra Open 2023’ J30 Shkoder, i cili është zhvilluar gjatë datave 19-27 Gusht 2023.  Në finalen e vajzave në singles fituese doli Gresi Bajri nga Shkodra e cila mposhti tenisten […]

Shkodra Open 2023, Gresi Bajri dhe Danial Spasov shpallen kampionë Read More »

“Tennis Junior Festival – JTI’ në Korçë

Falë mbështetjes së International Tennis Federation nëpërmjet programit “JTI – Junior Tennis Initiative”, Federata Shqiptare e Tenisit në bashkëpunim me klubin Tennis Korça organizuan në qytetin e Korçës Festivalin Veror të Tenisit. Fëmijët e qytetit të Korçës u argëtuan me aktivitetet e organizuara, shumë prej të cilëve patën fatin të luajnë tenis për herë të

“Tennis Junior Festival – JTI’ në Korçë Read More »