Kursi i trajnerëve për lojtarë garues të nivelit të mesëm dhe të lartë

Zhvillohet për herë të parë në Shqipëri në ambjentet e National Sport Park, Tiranë, “Kursi i trajnerëve për lojtarë garues të nivelit të mesëm dhe të lartë” me pjesëmarrjen e 14 trajnerëve nga Shqipëria, Kosova, Bosnje-Hercegovina, Mali i Zi dhe Maqedonia. Kushtet për zhvillimin në kushtet optimale të Kursit janë siguruar nga ITF dhe Federata […]

Kursi i trajnerëve për lojtarë garues të nivelit të mesëm dhe të lartë Read More »