Federata Shqiptare e Tenisit

info@albaniantennis.com

Shpërndahen trofetë për fituesit e “Adriatic Tennis Indoor” në Shkodër

Shpallen fituesit e turneut Adriatic Tennis Indoor i organizuar nga FSHT dhe Shkodra Tennis Club me pjesëmarrje të tenistëve nga Shqipëria, Kosova dhe Mali i Zi.
Në kategorinë U 12 Djem – Fitues Ares Ferhati  & Finalist Arber Dano
Në kategorinë U12 Vajza –  Fituese Anjel Hoxha & Finaliste Glora Bushati
Në kategorinë U16 Djem – Fitues Alex Prifti & Finalist Damian Methasani
Në kategorinë U16 Vajza – Fituese Naydanov & finaliste Anatereza Guli
Faleminderit dhe suksese tenisteve me vazhdim!