Federata Shqiptare e Tenisit

info@albaniantennis.com

“Festivali i Tenisit” Vlorë

Foto nga aktiviteti i fundvitit 2019 “Festivali i Tenisit” realizuar në Vlorë me nxënësit e shkollave fillore në qytetin e Vlorë edhe lojtarët e moshave ROG 10. Ky aktivitet I cili u be ne bashkëpunim me Tenis Vlorën, Federatën Shqiptare të Tenisit, ITF dhe Bashkine Vlorë priti me qindra fëmijë të këtyre moshave.
Fëmijët e shkollave fillore në Vlorë patën edhe rastin të njihen me mire me sportin e tenisit duke ndihmuar edhe zhvillimin e këtij sporti në qytetin e Vlorës.
(Dhjetor 2019)