Federata Shqiptare e Tenisit

info@albaniantennis.com

Turneu “Pavarsia Open” përfundon.

Sapo perfundoi “Pavarsia” open per te rritur ne National Sport Park me pjesmarjen te konsiderueshme dhe cilesore te lojtareve nga Shqiperia , Maqedonia,Kosova e Mali i Zi. Ne finale fitoi Andonov i Maqedonise ndaj Genajd Shupheja me rezultatin 2 : 0 (6-2 6-3). Vlen te theksohet pjesmarrja e Obrad Markovski (me numer 1500 te renditjes ne ATP i cili u eleminua me set final nga Granit Bajraliu (6-2 , 5-7 , 6-4). Vec kupave perkatese u dha edhe nje premio prej 750 euro per te dy lojtaret. Kishte lojra shume te mira te Granit Bajraliut nga Kosova, Nermin Hoxhiq dhe Kevin Kaceli nga Durresi. Ky turne i paraprin turneve te” Pavarsise” qe do zhvillohen kete jave per moshat +35 ( m. f.) dhe U-12, U-14 dhe U-16 per meshkuj e femra ne javen tjeter.

Ndaje me miq