Ekipi kombëtar U12 dhe U14 në “ITF/Tennis Europe Development Championships”

Ekipi kombëtar shqiptar U12 dhe U14 i vajzave dhe djemve në ceremoninë hapëse të “ITF/Tennis Europe 14&U Development Championships, 12&U Training Camp and Tennis Europe Junior Tour 12&U Development Championships” në Antalia, Turqi.

Ekipi kombëtar U12 dhe U14 në “ITF/Tennis Europe Development Championships” Read More »