Federata Shqiptare e Tenisit

info@albaniantennis.com

meeting

Takim me Ministren e Arsimit dhe Sportit Znj. Evis Kushi

Një takim me Ministren e Sportit Znj. Evis Kushi u zhvillua sot me përfaqësues të KOKSH, Presidentit z. Fidel Ylli dhe Sekretarit të Përgjithshëm z.Gerti Shima. Të pranishëm ishin Presidenti i FSHT, z.Ferdiand Sulo, Sekretari i Përgjithshëm i FSHT, z. Klaus Bardeli si dhe Presidentit të Komitetit Olimpik, njëkohësisht Zv.Presidentit të Federatës së Tenisit në Sri Lanka, z.Suresh Subramaniam. Në takim u diskutua për përmirësimin e legjislacionit shqiptar për sportin dhe mbështetjen e tenisit shqiptar me strategji zhvillimore. Rëndësi e veçantë ju dha bashkëpunimit mes Federatës Shqiptare të Tenisit dhe Federatës së Tenisit të Sri Lankës. (Dhjetor 2021)

Takim me Ministren e Arsimit dhe Sportit Znj. Evis Kushi Read More »

Presienti i KOKSH, Fidel Ylli mirëpret Suresh Subramaniam dhe FSHT

U zhvillua me ftesë të Presidentit të KOKSH z.Fidel Ylli ndërmjet Presidentit të Komitetit Olimpik njëkohësisht Zv.Presidentit të Federatës së Tenisit në Sri Lanka, z.Suresh Subramaniam dhe përfaqësuesve të FSHT, Presidentit z.Ferdinand Sulo dhe Sekretarit të Përgjithshëm z.Klaus Bardeli. Në këtë takim u nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi mes dy Komiteteve Olimpike si dhe zgjerimi i bashkëpunimit mes dy fedratave të tenisit, asaj shqiptare dhe asaj të Sri Lankës. Në fund të takimit u shkëmbyen dhurata simbolike. (Dhjetor 2021)

Presienti i KOKSH, Fidel Ylli mirëpret Suresh Subramaniam dhe FSHT Read More »