Inaugurohen fushat e para dhe të vetme të tenisit Indoor në Tiranë

Në Qendrën Kombëtare të Tenisit “National Sport Park” u inauguruan 2 fusha të mbyllura tenisi, shoqëruar nga një ceremoni e mirëorganizuar inaugurimi, me pjesëmarrjen e personaliteteve të ndryshme nga bota e tenisit, sportit dhe politikës e më gjerë. I ftuar special në këtë ceremoni ishte z.Vitor Cabral (ITF Develop ment Officer Europe) nga Federata Botërore e Tenisit i cili vlerësoi maksimalisht investimin e realizuar nga kjo qendër por edhe punën që Federata Shqiptare e Tenisit po kryen në zhvillimin e tenisit në vendin tonë. Të pranishëm në këtë ceremoni inaugurimi ishin edhe Presidenti i FSHT z.Ferdinand Sulo, Presidenti i KOKSH z.Fidel Ylli, Drejtori i Politikave të Sportit nga MAS z.Jetlir Gjergji, Drejtor Bashkia Tiranë z.Roland Hysi, Presidenti i FTK z.Jeton Hadergjonaj, Sekretar i Përgjithshëm i FSHT z.Klaus Bardeli, Drejtor i National Sport Park z.Albi Sulo dhe shumë personalitete të tjerë të rëndësishëm nga Shqipëria, Kosova, Mali i Zi etj. Me realizimin e këtyre fushave tenisi indoor në kryeqytet, stërvitja e lojtarëve tanë do të jetë e mundur të zhvillohet përgjatë gjithë vitit pavarësisht kushteve atmosferike. Kjo mundësi do të përkthehen në aftësim të mëtejshëm të tenistëve shqiptarë dhe rezultate më të arrira. Federata Shqiptare e Tenisit është falenderuese ndaj National Sport Park dhe i urojmë suksese të tjera në çdo iniciativë në të mirë të tenisit në Shqipëri!

Inaugurohen fushat e para dhe të vetme të tenisit Indoor në Tiranë Read More »