TRAINING CAMP 2022 – Kampi stërvitor për kategorinë U12 dhe U14

Ka përfunduar me sukses kampi stërvitor për kategorinë U12 dhe U14 “TRAINING CAMP 2022”. Tenistët shqiptarë kanë arritur të përvetësojnë njohuri më të specializuara në shërbim të rritjes së performancës së tyre në fushë, por edhe të stërvitjes dhe sjelljes. Kujtojmë që ky projekt ishte një bashkëpunim ndërmjet International Tennis Federation , Tennis Europe dhe Albanian Tennis Federation. Falenderojmë lojtarët dhe trajnerët e përfshirë në këtë projekt.

TRAINING CAMP 2022 – Kampi stërvitor për kategorinë U12 dhe U14 Read More »