Ekipi kombëtar  i vajzave e ka mbyllur me fitore pjesëmarrjen e parë në BJK Cup

Ekipi kombëtar  i vajzave e ka mbyllur me fitore pjesëmarrjen e parë në kampionatin botëror të tenisit “Billie Jean King Cup” që u zhvillua në datat 15-19 Qershor në Vilnius të Lituanisë. Ekipi ynë i përbërë nga Gresi BAJRI (C),  Kristal DULE,  Juna DANI, Brunilda MRRUKU dhe  Rea QINAMI arriti të fitojë ndaj ekipit të […]

Ekipi kombëtar  i vajzave e ka mbyllur me fitore pjesëmarrjen e parë në BJK Cup Read More »