Ekipet U12 dhe U14 – Antalia 2018

Kthehen nga Antalia ekipet kombetare te tenisit te vajzave dhe djemve U14 dhe U12 te cilet moren pjese ne turnete e Tennis Europe per keto mosha duke bere nje figure shume te mire ne konkurimet mes ekipeve te Shqiperise, Azerbaxhanit, Turqise, Maqedonise, Kosoves, etj. Vlen te theksohet rezultati i ekipit double te femrave me lojtaret Juna Dani dhe Grejsi Bajri te cilat zune vendin e 4 duke arritur deri ne gjysemfinale te Turneut. Ndersa rezultatet me te mira ne garat individuale cuan lojtaren nga Shkodra Juna Dani, te rendotet e 8, si dhe lojtaren tjeter te taletuar nga Shkodra Grejsi Bajri, e cila u rendit e 12 nga me shume 32 konkurues. (Prill 2018)

Ekipet U12 dhe U14 – Antalia 2018 Read More »