“Albanian Bowl Senior 2022” Fituesit +35, +45 dhe U18

Ka përfunduar këtë fundjavë turneu “Albanian Bowl Senior 2022” për kategorinë Senior dhe U18. Respektivisht në kategorinë Senior +35 fitues u shpall Odeon SMAJLI pas një përballje të fortë me Edi PELINKU me rezultat 3-6, 7-5, 11/9. Në kategorinë Senior +45 fitues doli Andi BILALI me rezultat 6-0, 6-3 përballë Mejdi REXHEPI. Ndërsa në kategorinë U18 Vajza, fituese me rezultatin 6-4, 6-4 doli Gresi BAJRI, ndaj tenistes Aja BROQI. Në kategorinë U18 Djem, fitues u shpall Skendo KATANA ndaj Fresk SYLASI me rezultatin 6-4, 6-4. Suksese të tjera tenistëve tanë!

“Albanian Bowl Senior 2022” Fituesit +35, +45 dhe U18 Read More »