Shpallen fituesit e ALBANIAN OPEN 2022

Alex Prifti fitues në kategorinë U14 Djem pas fitores në finale ndaj Denis Gaba me rezultatin 3-6, 6-4, 10/5. Enki Hyseni fituese në kategorinë U14 Vajza me rezultatin 6-1, 6-0 ndaj Ajri Hoxha në finale. Në kategorinë Adults Meshkuj fitues u shpall Shëndrit Deari nga Maqedonia e Veriut me rezultatin 6-2, 6-3 ndaj Mal Agushi nga Kosova. Ndërsa Gresi Bajri rezultoi fituese në kategorinë Adults Femra, pas fitores 6-3, 6-2 në finale ndaj Rea Qinami. Në kategorinë Masters Meshkuj fitues u shpall Granit Bajraliu nga Kosova ndaj Erarbër Dervishi nga Shqipëria me rezultatin 6-1, 6-1. Në kategorinë Masters Femra fituese u shpall Elonia Gjata me rezultatin 6-0, 7-5 në finale ndaj Vesa Islami. Ky turne u zhvillua në Qendrën Kombëtare të Tenisit në Tiranë. Në ceremoninë përmbyllëse, fituesve ju shpërndanë trofetë dhe premiot përkatëse. I urojmë urime fituesve dhe suksese të gjithë tenistëve pjesëmarrës!

Shpallen fituesit e ALBANIAN OPEN 2022 Read More »