Përfundon turneu ndërkombëtar “National Sport Park” Tennis Europe – Junior Tour i kategorisë U14

Turneu ndërkombëtar “National Sport Park” Tennis Europe – Junior Tour i kategorisë U14 i zhvilluar në Qendrën Kombëtare të Tenisit në Tiranë u mbyll me sukses. Fitues në kategorinë Singles Djem, fitues u shpall Filippo Francesco GARBERO nga Italia me rezultatin 6-1,6-2 ndaj finalistit italian Pietro VERNO. Në kategorinë Singles Vajza, fituese u shpall Anna KARTSEVA ndaj Tamina KOCHTA nga Gjermania me rezultatin 6-4, 6-1. Ndërsa në Doubles Djem, fitues dolën Filippo Francesco GARBERO dhe Carlo PACI nga Italia, me rezultatin 6-4, 6-2 ndaj Claudio PAOLINI dhe Pietro VERNO po nga Italia. Në kategorinë Doubles Vajza, fituese u shpallën  Eleni CHATZIAVRAAM nga Greqia dhe Andrea IVANOVA nga Bullgaria me rezultatin 6-2, 6-3 ndaj Dicle IZGI nga Turqia dhe Anna KARTSEVA. Suksese të tjera tenistëve pjesëmarrës!

Përfundon turneu ndërkombëtar “National Sport Park” Tennis Europe – Junior Tour i kategorisë U14 Read More »