You are currently viewing Gresi Bajri në Mouratoglou Academy!

Gresi Bajri në Mouratoglou Academy!

  • Post category:Lajme / Lojtare

 

Si rrjedhojë e bashkëpunimit të suksesshëm mes FSHT, Tennis Europe dhe Mouratoglou Academy u arrit që tenistja jonë e talentuar Gresi Bajri të jetë pjesë e një trajnimi intensiv një javor me trajnerët më të mirë të Akademisë Mouratoglou, me akomodim të plotë të përfshirë.
Pjesëmarrja në këtë trajnim do të jetë tejet frytdhënëse për lojtaren tonë dhe përfaqësimin që Gresi do të bëjë në turnetë ndërkombëtar për Federatën Shqiptare të Tenisit.
Ndaje me miq