You are currently viewing FSHT dhe ITF

FSHT dhe ITF

Per here te pare, realizohet ne Shqiperi, ne ambjentet e National Sport-Park Resort 

kursi nderkomebtar i nivelit te lojtareve te avancuar me pjesemarrje te trajnerve me te mire nga Shqiperia dhe disa vendeve te Ballkanit fale bashkepunimit te Federates Shqiptare te tenisit dhe ITF

 

Burimi/Source https://www.facebook.com/
642285789159043/posts/1903406473046962/

https://www.facebook.com/nationalsportpark.al/

Ndaje me miq