Federata Shqiptare e Tenisit

info@albaniantennis.com

Lojra

Projekti “Sporti për Zhvillim” JTI në Thumanë

Në bazë të projektit “Sporti për Zhvillim” i Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit dhe Sportit dhe Federatën Shqiptare të Tenisit në kuadër të nismës “Junior Tennis Initiative” nga Federata Ndërkombëtare e Tenisit ITF u zhvillua në Thumanë të Krujës festivali i tenisit. Disa prej tenistëve më të mirë shqiptarë të […]

Projekti “Sporti për Zhvillim” JTI në Thumanë Read More »

“Tennis Junior Festival – JTI’ në Korçë

Falë mbështetjes së International Tennis Federation nëpërmjet programit “JTI – Junior Tennis Initiative”, Federata Shqiptare e Tenisit në bashkëpunim me klubin Tennis Korça organizuan në qytetin e Korçës Festivalin Veror të Tenisit. Fëmijët e qytetit të Korçës u argëtuan me aktivitetet e organizuara, shumë prej të cilëve patën fatin të luajnë tenis për herë të

“Tennis Junior Festival – JTI’ në Korçë Read More »

TRAINING CAMP 2022 – Kampi stërvitor për kategorinë U12 dhe U14

Ka përfunduar me sukses kampi stërvitor për kategorinë U12 dhe U14 “TRAINING CAMP 2022”. Tenistët shqiptarë kanë arritur të përvetësojnë njohuri më të specializuara në shërbim të rritjes së performancës së tyre në fushë, por edhe të stërvitjes dhe sjelljes. Kujtojmë që ky projekt ishte një bashkëpunim ndërmjet International Tennis Federation , Tennis Europe dhe

TRAINING CAMP 2022 – Kampi stërvitor për kategorinë U12 dhe U14 Read More »

Kurs trajnimi me fëmijët në Qendrën Kombëtare të Tenisit. E ftuar e veçantë, Luiza Gega.

Aktivitet fantastik ne Qendren Kombetare te Tenisit ne National Sport-Park Resort me pjesemarrjen e 130 femijeve te Albanian College Tirana! Falenderim i vecante per te ftuaren speciale Luiza Gega, nenkampionja e Europes dhe Fituesja e Medaljes se Arte ne Lojrat Olimpike Mesdhetare e cila i dha nje motivim te vecante femijeve pjesmares. (Nëntor 2019)

Kurs trajnimi me fëmijët në Qendrën Kombëtare të Tenisit. E ftuar e veçantë, Luiza Gega. Read More »

Turne të Hapur

Turneu i hapur i Beach Tenisit “Open Pogradec” 20 Shtator 2015 Dita e tenisit në Pogradec që u zhvillua nga Federata Shqiptare e Tenisit në bashkëpunim me Bashkine Pogradec u karakterizua nga një interesim i larte i fëmijeve dhe rinise së qytetit. Në këtë ditë u organizuan dy aktivitete. Tenis për të gjithë në shëtitoren

Turne të Hapur Read More »